Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.eia.edu.co/handle/11190/1504
Title: Estrategias para la certificación de productos agroecológicos. Caso: Asofrumar
Authors: Kepes Bustamante, Julián
Restrepo Mercado, Alberto
Adviser: Urrea Pérez, Fabio
Keywords : Organización e industria
Agroindustria
Producto ecológico
Proceso de certificación
Proceso de comercialización
Producción más limpia
Consumidor responsable
Agricultura ecológica
Organic products
Certification process
Marketing process
Continuous improvement
Cleaner production
Responsible consumer
Organic farming
Organization and industry
Agribusiness
Issue Date: 2011
Abstract: El objetivo de este trabajo de grado es el de proponer alternativas que direccionen a la Asociación de Fruticultores de Marinilla (ASOFRUMAR) hacia un mejoramiento continuo, divisando como meta estratégica la certificación de sus productos, para generar un impacto comercial positivo que les permita crecer como Asociación.
Abstract (English): The objective of this work is to propose different alternatives to lead Asociación de Fruticultores de Marinilla (ASOFRUMAR) to a continuous improvement, looking forward the certification of their products, which might result in a positive business impact to the Association.
Description: 137 páginas
URI: http://hdl.handle.net/11190/1504
Citation: Kepes-Bustamante, J. y Restrepo-Mercado, A. (2011) Estrategias para la certificación de productos agroecológicos. Caso: Asofrumar. (Trabajo de grado). Recuperado de: http://hdl.handle.net/11190/1504
Autorization: openAccess
Appears in Collections:Ingeniería Administrativa

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KepesJulian_2011_EstrategiasCertificacionProductos.pdf4.36 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons