Please use this identifier to cite or link to this item: http://eia-dspace.metabiblioteca.com/handle/11190/347
Title: Evaluación de la extracción de colorantes de la semilla del aguacate como negocio para la Región Antioqueña
Authors: Osuna-Ramírez, S. A. (Sergio Andrés)
Issue Date: 14-Apr-2014
Abstract: Studies on extraction of coloring from the avocado seed, suggest it’s possible to use in the food industry as an additive thanks to its antioxidant and anti inflammatory and anti carcinogenic activity. In order to take advantage of waste remaining seed in companies that make use of the fruit for the production of their products and give added value to the avocado agro-industrial chain, this project intends to study the market in its macro and micro environments, viability with the methodology oriented to objectives, marketing plan and financial study for an industrial production of this product for the food industry.
Description: Estudios realizados acerca de la extracción de colorante a partir de la semilla de aguacate, indican su posible uso en la industria de alimentos como aditivo gracias a sus propiedades antioxidantes y actividad anti cancerígena y anti inflamatoria. Con el fin de aprovechar los desperdicios que quedan de la semilla en las empresas que hacen uso del fruto para la producción de sus productos y de darle valor agregado a la cadena agroindustrial del aguacate, se pretende estudiar el mercado en su macro y micro entorno, su la viabilidad con la metodología orientada a objetivos, plan de mercadeo y estudio financiero para un negocio de producción de este producto para la industria de alimentos.
URI: http://hdl.handle.net/11190/347
Appears in Collections:AAB. Ingeniería Administrativa

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ADMO0766.pdf2.81 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons